15 fetițe din Bârlad, la „Mica Gimnastă”


Sfârșit de săptămână cu suspans pentru 15 gimnaste bârlădence de 6-8 ani, care vor lua parte la Cupa „Mica Gimnastă” de la Focșani.

Sâmbătă, 9 decembrie, antrenorii Clubului Sportiv Școlar (CSS) Bârlad – secția Gimnastică vor trece prin emoții mari cu 15 dintre elevele pe care le pregătesc. Este vorba despre fetițe de 6, 7 și 8 ani care vor participa la cea de-a cincea ediție a Cupei „Mica Gimnastă”, organizată de CSS Gimnastică Focșani și care se adresează doar sportivelor mici, care nu au fost niciodată la o întrecere oficială. Competiția, inițiată ca un proiect educațional național, realizat în colaborare cu mai multe cluburi din țară, are drept obiective descoperirea de noi talente, dezvoltarea spiritului de competiție și de fair-play, a aptitudinilor de a lucra în echipă și îndrumarea copilelor către performanță.

Cele 15 gimnaste care vor merge la Focșani sunt: Beatrice Irimescu, Andra Donose, Amalia Balan, Ștefania Coșeru, Otilia Iordache, Florentina Trică, Daria Mocanu, Adelina Cozma, Anastasia Dumitrașcu, Ana-Maria Necula, Daria Cazacu, Daria Bâgu, Ariana Olaru, Georgiana Avram și Maria Dreștaru. Micuțele sportive sunt pregătite de colectivul de antrenori Ana-Maria și Liviu Iordache, Sebastian Panaite, Alexandru Crupenschi și Paula Bîcu, care le vor și însoți la concurs.


Leave a Reply

%d bloggers like this: