Spectacol de gală de 8 Martie: Dar din suflet pentru vasluience


Sub genericul ”Concertul Primăverii”, Primăria Vaslui a oferit un spectacol de excepție de Ziua Femeii, avându-i ca protagoniști pe soliștii Cezar Ouatu, Nico, Romeo Zaharia și Doina Moroșanu, alături de Filarmonica din Ploiești. Vasluienii au trăit muzica în picioare.

De 8 Martie, Sala Sporturilor a fost neîncăpătoare pentru vasluienii care au venit să asculte muzică de calitate. Peste 1.000 de oameni, tineri și mai în vârstă, mulți cu copii în brațe, au trăit la maximum o seară specială.

Capodopere vocale și instrumentale, clasice, pop și pop-opera, coloane sonore din filme celebre și duete de excepție, au constituit ingredientele unui spectacol de o deosebită ținută artistică, oferit de membrii Filarmonicii “Paul Constantinescu“ din Ploiești, alături de soliștii Cezar Ouatu, Nico, Romeo Zaharia și Doina Moroșanu. Inițiatorul evenimentului, Primăria Vaslui, s-a dovedit cum nu se poate mai inspirat în alegerea făcută.

Ultimele melodii din concertul care a durat peste două ore au fost trăite de spectatori în picioare, care au bătut din palme și au cântat.

”Mulțumesc, Vaslui!!! A fost minunat! Bravo tuturor!!! Am fost extrem de mândru să pot fi producătorul acestui superb eveniment! Mulțumesc autorităților locale pentru invitație!”, a postat Cezar Ouatu, imediat după concert.


Leave a Reply

%d bloggers like this: