Accesul în Spitalul Județean Vaslui, restricționat


În ultima perioadă, la nivel național, numărul cazurilor de gripă și viroze respiratorii grave a crescut sensibil. Ca urmare, conducerea Spitalului Județean de Urgență Vaslui a luat decizia de a restricționa accesul aparținătorilor în unitate, iar în unele secții vizitele sunt totalmente interzise.

„În secțiile cu risc, respectiv Neonatologie și Obstetrică-Ginecologie, a fost interzis complet accesul vizitatorilor, iar în secțiile ATI și Boli Infecțioase se respectă cu strictețe un program de vizită, plus că la un pacient nu va mai avea dreptul să vină decât unu-doi aparținători, cu limitarea duratei de ședere la 15 minute”, a declarat Ana Rinder, managerul spitalului.

La intrarea în secțiile cu risc, au fost lipite afișe prin care aparținătorii sunt anunțați că nu pot vizita rudele internate, iar la celelalte erau avertizați că accesul este limitat.

La Spitalul Județean Vaslui, programul de vizită este de luni până vineri, între orele 16-18, iar sâmbăta, duminica și sărbătorile legale, între 13-16.


Leave a Reply

%d bloggers like this: