Acuză arbitrajul de la Timișoara


Sandu Iacob s-a arătat nemulțumit de deciziile cuplului de arbitri clujeni Badiu-Barbu, susținând că Gabriel Bujor a fost eliminat nemeritat.

Sandu Iacob, antrenorul HC Vaslui, a vorbit supărat despre arbitrajul de la meciul cu Politehnica Timișoara: ”Fiecare acțiune a jocului contează. Din punctul nostru de vedere, are  mai puțină importanță dacă o greșeală tehnică intervine în minutul 2 sau în minutul 40 pentru că, de-a lungul timpului, se poate dovedi că acea situație poate da un curs diferit jocului. Nu suntem mereu mulțumiți de deciziile arbitrului. Am simțit că arbitrajul a fost un pic pro-Timișoara, dar asta nu ne mai ajută cu nimic”.
Tehnicianul a subliniat că echipa vasluiană a făcut multe greșeli în prima repriză, drept pentru care consumul de energie pentru recuperare a fost excesiv: ”Echipa din Timișoara a obținut o victorie meritată, pentru care o felicităm. Nu am avut luciditate în fazele de atac, am pierdut câteva posesii ușor. Am întâlnit o apărare foarte bună; relațiile pe faza de apărare sunt foarte bune la Timișoara. Noi încercăm să corectăm ce depinde de noi, dar sunt situații care nu depind de noi”.
De cealaltă parte, Pero Milosevic, antrenorul Politehnicii Timișoara, a vorbit despre importanța defensivei, care a făcut diferența în meci: ”S-a văzut că Vasluiul e o echipă bună, aleargă mult, joacă într-adevăr cu inima. Dar azi chiar am meritat victoria, am condus tot meciul, l-am controlat. Am fost foarte puternici în apărare. Am făcut ceva greșeli în atac, dar eram sub tensiunea debutului cu meciul pierdut la Călărași în ultima secundă. Îmi felicit jucătorii, dar și pe vasluieni pentru că au făcut un meci bun. Azi am fost peste ei”.


Leave a Reply

%d bloggers like this: