Aduceți un zâmbet pe chipul unui copil!


Bârlădenii cu suflet mare sunt invitați să doneze jucării, dulciuri, haine și rechizite pentru copiii defavorizați din mediul rural.

 Mai multe ONG-uri și instituții din Bârlad și-au dat mâna pentru a-i ajuta pe copiii defavorizați din satele județului. Prin proiectul „Cutia cu zâmbete”, inițiatorii își propun să aducă un zâmbet pe fețele celor care nu se pot bucura pe deplin de Sărbătoarea Nașterii Domnului din cauza condițiilor materiale precare sau a unei situații dificile în familiile din care fac parte.

Proiectul a fost inițiat de Asociația „Un nou început în viață” Bârlad, în parteneriat cu instituțiile de învățământ din localitate, Asociația „Bună ziua, copii din România”, Biblioteca Municipală „Stroe S. Belloescu”, Primăria Bârlad, Fundația „Podul Dragostei” și Fundația „Sprijin fără frontiere” Tulcea.

„Suntem la a doua ediție și anul acesta ne-am propus să ajutăm 1.000 de familii din satele județelor Vaslui și Tulcea. Pe 15 noiembrie, se va începe colectarea cadourilor: dulciuri, rechizite, haine, jucării, alimente neperisabile etc. Fiecare dintre noi poate aduce un zâmbet pe fața unui copil. Persoanele inimoase care vor să se implice pot duce donațiile la sediul Asociației «Bună ziua, copii din România», al Asociației «Un nou început în viață», al Fundației «Podul Dragostei», la Biblioteca «Stroe S. Belloescu», la Centrul de Informare Turistică Bârlad ori la Cinematograful «Cityplex Victoria» Bârlad. Donațiile vor fi sortate și împărțite de voluntarii noștri în peste 1.000 de pachete, care vor merge la cele 1.000 de familii nevoiașe. Împreună putem face lumea în care trăim un loc mai bun!”, ne-a declarat Theona Balan, purtătorul de cuvânt al Asociației „Bună ziua, copii din România” Bârlad.


Leave a Reply

%d bloggers like this: