Ajutoare pentru mai multe familii din Berezeni


Zeci de pachete cu articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, rechizite, cărți de citit și de colorat, atlase și dulciuri au ajuns la 15 familii cu 60 de copii din comuna Berezeni. Darurile au fost colectate de la mai mulți donatori și oferite de voluntarii hușeni ai Asociației “Solidar” Vaslui.

La începutul acestei luni, voluntarii hușeni ai Asociației “Solidar” Vaslui au mers la 15 familii cu 60 de copii din comuna Berezeni pentru a le face o mică bucurie.

“Am dus pachete consistente, constând în articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, atât pentru copii, cât și pentru adulți, rechizite, cărți de citit și de colorat, atlase și multe dulciuri. Am fost însoțiți de domnul Mihai Anfon, viceprimarul comunei Berezeni, de domnul Nelu Andone, care a asigurat transportul darurilor, de doamna învățătoare Crina Chirica, care ne-a pus la dispoziție lista cu familiile, precum și de doamnele educatoare Dorina Andon și Ioana Nedelcu”, a declarat Laura Parfene, coordonatoarea voluntarilor hușeni.

Vizita voluntarilor a fost bine primită de toată lumea, dar mai ales de cei mici.

“Am întâlnit copii zâmbitori, zburdalnici și cu multă voie bună. Fiind vacanță, i-am găsit acasă pe cei mai mulți dintre ei. Atât copiii, cât și adulții ne-au primit cu mare bucurie. Unii copii ne-au cântat, alții au spus poezii, mulți ne-au îmbrățișat, iar alții, mai timizi, doar ne-au zâmbit, ținându-se strâns de haina mamei. Am fost norocoși cu toții de o zi deosebit de frumoasă!”, a mai spus Laura Parfene.

Toate darurile care au ajuns la cele 15 familii din Berezeni au fost oferite de mai mulți donatori din Huși, Vaslui, Italia și Germania.


Leave a Reply

%d bloggers like this: