Aleşii huşeni se reunesc astăzi într-o “extraordinară”


Primarul municipiului Huşi, Ioan Ciupilan, i-a convocat pentru astăzi, de la ora 8, pe consilierii locali, într-o şedinţă extraordinară ce are pe ordinea de zi cinci puncte. După alegerea preşedintelului de şedinţe pe ianuarie, aleşii vor trebui să hotărască şi cum se va folosi excedentul bugetar.

Concret, Consiliul Local (CL) va trebui să-şi dea acordul asupra proiectului de hotărâre ce vizează acoperirea definitivă din excedentul bugetului local a deficitului Secţiunii de dezvoltare pe anul trecut, precum şi pe proiectul privind acoperirea definitivă din excedentul bugetului de venituri şi cheltuieli al instituţiilor publice finanţate integral sau parţial din venituri proprii a deficitului bugetar pe anul trecut.

Un alt punct vizează strada Căpitan Anastasiu. Edilul-şef a iniţiat un proiect de hotărâre prin care cere aleşilor locali să fie de acord cu utilizarea excedentului bugetar în valoare de 61.370 de lei ca sursă de finanţare pentru modernizarea acesteia.

Un ultim proiect se referă la “aprobarea utilizării excedentului bugetar în sumă de 421.690 de lei, rezultat din execuţia bugetelor de venituri şi cheltuieli ale activităţilor finanţate integral din venituri proprii”.


Leave a Reply