Americanii știu să ne prețuiască: O vasluiancă a cucerit lumea filmului!


Silvia Epure a câștigat titlul de “Woman filmmaker of the year” (Cea mai bună producătoare a anului) din Los Angeles pentru filmul “Ofelia”, producție care a obținut opt premii din 14 nominalizări.

Vasluianca Silvia Epure a fost desemnată cea mai bună producătoare de film din Los Angeles (patria cinematografiei mondiale), Statele Unite ale Americii, la Festivalul “48 Hours (48 de ore)”. În cadrul unei festivități grandioase, care a avut loc la Chinese Theatre, Silvia Epure a cules lauri pentru producția “Ofelia”, film care a obținut opt premii dintre cele 14 nominalizări, inclusiv premiul pentru cea mai bună peliculă.
Cu această producție, vasluianca va reprezenta Los Angeles la Festivalul de Film de la Cannes.
Festivalul concurs de film “48 Hours” este considerat unul dintre cele mai mari din lume, având loc în peste 130 de orașe din întreaga lume.
În vârstă de 32 de ani, Silvia Epure este originară din Vaslui și a ajuns în Los Angeles în 2011. ”Ofelia”, filmul care i-a adus titlul de “Woman filmmaker of the year”, este regizat de Fabiola Stevenson și o are în rolul principal pe una dintre cele mai titrate actrițe din Mexic, Beatriz Aguirre.
“Sunt incredibil de onorată și binecuvântată pentru seara aceasta! Ce minunată și incredibilă zi! Îți mulțumesc, Doamne! Și îți mulțumesc ție, Tati, că mă veghezi din ceruri!”, a postat Silvia Epure pe pagina sa de socializare.


Leave a Reply

%d bloggers like this: