Atacă Primăria Huşi! Nelu Tătaru şi-a depus candidatura


tataruCandidatul PNL la fotoliul de primar al Huşului, senatorul Nelu Tătatru, a declarat că primul lucru pe care îl va face din postura de primar va fi să ajute cetăţeanul să vină uşor în contact cu tot ce înseamnă reprezentant al administraţiei locale.

Sâmbătă, 23 aprilie, fix la ora 12, medicul Nelu Tătaru şi-a depus la Biroul Electoral de Circumscripţie (BEC) nr. 3 – municipiul Huşi candidatura din partea PNL pentru funcţia de primar. Senatorul a fost însoţit de o parte a celor care se regăsesc pe lista de consilieri locali pentru Huşi, care, de asemenea, a fost înregistrată oficial.
La ieşirea de la BEC, Nelu Tătaru a anunţat ce va face după ce va câştiga alegerile locale din 5 iunie: “Priorităţile mandatului, vorbind oarecum general, se reaşează îndeosebi pe decenţă, decenţa locuitorilor din municipiul Huşi care până acum au cerşit-o. Cum să vezi în oraşul nostru case care nu au canalizare, case care nu au toaleta în interior, curţi care se duc la vale, străzi fără asfalt, lucrări care încep să se facă doar în ultimele luni înainte de campanie?! O altă prioritate este de a readuce Huşul acolo unde a fost din punct de vedere cultural, intelectual şi al recunoaşterii valorilor”.
Senatorul a mai spus că primul lucru pe care îl va face în calitate de primar va fi “reaşezarea administraţiei locale”: “Va fi acel model de administraţie în care cetăţeanul va veni cu uşurinţă în contact cu tot ce înseamnă membru al administraţiei locale. Cu cetăţeanul care acum este purtat pe drumuri, de aici trebuie să înceapă toate!”.
În ceea ce priveşte lista de consilieri locali ai PNL pentru Huşi, aceasta este deschisă de Nelu Tătaru, iar în primele zece poziţii se regăsesc nume sonore, precum Valeriu Ioan Ciupilan, Radu Bobârnat, Nicoleta Rotariu, Cătălina Eugenia Popa, Alexandru Ioan Nechifor, Ovidiu Sandu, Mihaela Nacu, Florin Panaite şi Robert Bosoi.
De menţionat că Liviu Iacob, Cătălin Dogaru (actuali consilieri locali) şi Liviu Filip sunt propunerile pentru lista de consilieri judeţeni ai PNL.


Leave a Reply

%d bloggers like this: