Atacă promovarea cu un polițist!


FC 2002 Vaslui are planuri îndrăznețe pentru noul sezon, obiectivul principal fiind promovarea în liga a treia. Pentru acest lucru, formația vasluiană a adus în linia ofensivă un fost campion național de juniori, care a reușit promovarea în liga I cu Petrolul Ploiești, în 2011. Este vorba despre Bogdan Moroșan, lucrător la Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple.

FC 2002 Vaslui s-a pus serios pe treabă și caută fotbaliști care să o ajute în misiunea de accedere în liga a treia. Oficialii au pus deja mâna pe un jucător cu un CV impresionant. Este vorba despre Bogdan Moroșan, care a lăsat temporar cariera de jucător profesionist pentru un post la Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple.
În 2009, Bogdan Moroșan era considerat un atacant de mare perspectivă și aducea prin golurile sale titlul național la juniori B Politehnicii Timișoara. Apoi, antrenorul Vladimir Petrovic l-a introdus ca junior pe lista UEFA pentru jocurile cu finlandezii de la MYPA, dar ”Moro” nu primea șanse la prima echipă alb-violetă de la acea vreme.
A profitat mai târziu de o eroare din contractul său și a mers în B, la Petrolul. A început să joace și a promovat cu ”Lupii galbeni”, dar aici a intervenit piedica antrenorului Valeriu Răchită.
”Am avut acolo o perioadă frumoasă, într-adevăr, dar nu s-a concretizat mai departe, după ce am promovat în Liga I”, spune Bogdan Moroșan.
Cu toate acestea, jucătorul de 25 de ani nu a renunțat la fotbal și a reînceput din liga a treia, la Hunedoara, trecând apoi la Recaș, cu care a promovat în liga secundă: ”Când să ieșim în prim plan, s-a făcut mutarea la Timișoara. Au ținut jucătorii de la vechea Poli și nouă ne-au dat un șut în fund, deși toți meritam să fim acolo. Pe cârca noastră sunt ei acolo unde îi vedeți. A fost o nouă dezamăgire, din moment ce am fi luptat cu posibilități de a ajunge chiar în Liga I”.
Bogdan a încercat și Europa, jucând la tineretul lui Holstein Kiel, în Germania. Revenit acasă, în 2015, a început Școala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră ”Avram Iancu” Oradea. Între timp, actualul atacant al FC Vaslui a ajuns la Serviciul de Pașapoarte.

Ambiții mari la FC 2002 Vaslui

FC 2002 Vaslui are planuri mari, obiectivul fiind promovarea în liga a treia.
”Suntem în discuții avansate cu mai mulți jucători valoroși din liga a patra. Sperăm să concretizăm transferurile în perioada imediată, astfel încât să fim în formulă completă la start de sezon. Ne dorim promovarea în liga a treia. Suntem pregătiți pentru acest lucru. Încep să apară și susținători financiari alături de noi. Vrem să readucem fotbalul vasluian pe harta României”, au spus conducătorii FC 2002 Vaslui.
Antrenor la gruparea vasluiană este Ionuț Popa.

RASTER

C.V. Bogdan Vasile Moroșan (n. 06.03.1992, Timișoara)

2008-2009 Poli Timișoara – campion național cu juniorii B
2009-2010 Poli II Timișoara (Liga a III-a)
2010-2011 Petrolul Ploiești – promovare în Liga I
2011-2012 FC Hunedoara (Liga a III-a)
2011-2012 ACS Recaș – promovare în Liga a II-a
2012-2013 Millenium Giarmata (Liga a III-a)
2013-2014 Holstein Kiel II (Germania)
2014-2015 Millenium Giarmata (Liga a III-a)
2014-2015 Progresul Racovița (Liga a IV-a)
2015-2017 Timișul Șag (Liga a IV-a).


Leave a Reply