Au surprins România!


HC Vaslui a uluit întreaga suflare handbalistică, obținând una dintre cele mai frumoase victorii în prima etapă a Ligii Naționale.

Duminică, HC Vaslui s-a impus de o manieră categorică în fața vicecampioanei, CSM București. Vasluienii au oferit un spectacol total, surprinzându-i pe adversari prin unitate și forța grupului. Omul meciului a fost Bogdan Pralea, care a reușit sâ închidă poarta vasluiană, apărând inclusiv două aruncări de la șapte metri.
În prima repriză s-a evidențiat Darius Dragon, care a marcat aproape din orice poziție. Nu trebuie neglijați frații Bujor, Gabriel, golgheterul sezonului trecut, marcând de nouă ori în poarta bucureștenilor. Un loc în sufletele fanilor au ocupat și frații Răzvan și Alex Farcaș, care au demonstrat că merită să facă parte din echipa Vasluiului.
”Toată echipa merită felicitată. Fiecare dintre jucători a evoluat cu sufletul. Am demonstrat că o echipă mică poate răsturna carul mare. Rămânem cu picioarele pe pământ fiindcă suntem la început de drum”, a spus Sandu Iacob, antrenorul HC Vaslui.
Etapa următoare, formația vasluiană va evolua în deplasare, cu Politehnica Timișoara.


Leave a Reply