Bani pentru familiile inundate și sărace lipite


Mai multe familii din județ vor primi ajutoare financiare acordate de guvern, fie pentru că se confruntă cu situații deosebite cauzate de starea de sănătate, sărăcia extremă ori alte cauze care pot conduce la excluziunea socială, fie pentru că au fost afectate de calamități naturale. În total, 463 de familii și persoane singure din Vaslui, București și alte 31 de județe vor beneficia de ajutoare de urgență, în cuantum de 1.272.700 de lei.
Astfel, 324.900 de lei vor ajunge la 120 de familii aflate în situații de necesitate cauzate de incendii, din județele Vaslui, Alba, Argeș, Bacău, Botoșani, Buzău, Călărași, Dâmbovița, Hunedoara, Iași, Ilfov, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Suceava, Teleorman, Vâlcea și Vrancea.
Alte 35 de familii și persoane singure aflate în situații de necesitate cauzate de calamități naturale, inundații și alunecări de teren vor primi 139.500 de lei: Vaslui, Caraș-Severin, Neamț, Olt, Suceava, Vâlcea și Vrancea.
Nu în ultimul rând, 308 familii și persoane singure care se confruntă cu situații deosebite provocate de probleme grave de sănătate sau de alte cauze vor primi 808.300 de lei: Vaslui, Arad, Argeș, Bacău, Botoșani, Brașov, Buzău, Călărași, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Hunedoara, Ialomița, Iași, Ilfov, Mehedinți, Neamț, Olt, Sibiu, Suceava, Teleorman, Tulcea, Vâlcea, Vrancea și municipiul București.


Leave a Reply