Bârlădeni, medaliați la București


Toți cei cinci sportivi legitimați la Clubul Sportiv „Kentai Dojo” Bârlad s-au întors acasă cu medalii de la „ADCC Romania Open Championship BJJ”, competiție desfășurată la București.

 Clubul Sportiv „Kentai Dojo” Bârlad a participat, în acest week-end, la o importantă competiție de arte marțiale. Este vorba despre concursul de arte marțiale „Abu Dhabi Combat Club Romania Open Championship”, găzduit de Centrul Sportiv Apollo din București. La competiție s-au înscris 34 de cluburi din întreaga țară, dar și din Franța, Marea Britanie, Austria, Belgia, Bulgaria și Republica Moldova, în total, pe suprafața de luptă intrând peste 300 de sportivi, pe mai multe categorii de vârstă și greutate. „Kentai Dojo” Bârlad a participat cu un lot format din cinci sportivi, înscriși la diferite categorii, fiecare dintre ei reușind să revină acasă cu câte o medalie. Astfel, pe cea mai înaltă treaptă a podiumului au urcat Patrisia Roșu (două medalii), David Grăjdeanu, Alexandra Mihalceanu și Gabriel Bangrazie, iar pe treapta imediat următoare Raul Dumitrașcu. Așa se face că, la finalul competiției, „Kentai Dojo” s-a clasat pe locul II în clasamentul cluburilor la categoria sub 18 ani.

„Am revenit acasă cu cinci medalii de aur și una de argint, așa că sunt foarte mulțumit de evoluția copiilor noștri. Cu atât mai mult cu cât acest concurs a fost unul foarte solicitant și de un înalt nivel tehnic, la care au participat foarte mulți sportivi extrem de experimentați și bine pregătiți. Îi felicit pe sportivi pentru rezultatele extraordinare aduse clubului și Bârladului și le multumesc părinților pentru susținere”, ne-a declarat sensei Daniel Vasilache, președintele Clubului Sportiv „Kentai Dojo” Bârlad.


Leave a Reply