Bârlădeni, poftiți la filme gratis!


La împlinirea a doi ani de la inaugurarea Cinematografului „Victoria” și a Centrului de revitalizare și loisir din Bârlad, localnicii sunt invitați la Ziua porților deschise.

Sâmbătă, 16 septembrie, când se împlinesc doi ani de la inaugurarea a două mari investiții, respectiv „Centrul de revitalizare corporală și loisir Bârlad” și „Centrul multimedia și spațiul expozițional amenajat în Cinematograful «Victoria»”, Direcția pentru Administrarea Piețelor, Parcărilor și Cimitirelor (DAPPC) din cadrul Primăriei Bârlad va organiza Ziua porților deschise.
„Centrul de revitalizare și loisir și cinematograful «Victoria» sunt obiectivele care își vor deschide larg porțile în data de 16 septembrie, între orele 10-22. Cu această ocazie, la cinema se vor putea viziona filme în mod gratuit pe durata întregii zile, evident, în limita locurilor disponibile, iar la Centrul de revitalizare și loisir se vor prezenta serviciile și se va putea testa aparatura din dotare. În ceea ce privește programul de la cinema, dimineață, la orele 10 și 12, îi avem în atenție pe cei mai mici, cărora le-am pregătit două animații foarte îndrăgite, iar la orele 14, 16 și 18.30, bârlădenii se vor putea delecta cu trei filme de actualitate. Unul dintre ele – «Un pas în urma serafimilor» – este proiectat în avanpremieră națională”, ne-a declarat Theona Balan, purtătorul de cuvânt al DAPPC Bârlad.


Leave a Reply