Bârlădenii de pe 17 străzi, fără gaz


Astăzi, în intervalul orar 9-14, alimentarea cu gaze naturale va fi întreruptă pe mai multe străzi din Bârlad. Motivul: echipele Delgaz Grid vor efectua o serie de lucrări la sistem.

Astfel, nu vor avea gaze naturale locuitorii cu domiciliul pe străzile: Epureanu, Republicii, Aleea Parc, Nicolae Tonitza, Mihail Kogălniceanu, Alexandru cel Bun, Zimbrului, Ion Buzdugan, Toma Chiricuță, Pictor Adamiu, Vasile Voiculescu, George Tutoveanu, Roșca Codreanu, Lăcrămioarei, Panseluței, Gladiolelor și Garofiței. Reluarea serviciului de distribuție a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea lucrărilor, cel mai probabil începând cu ora 14.

„Compania noastră solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuției gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 de minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugați să anunțe imediat dispeceratul de urgență al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 – gratuit, apelabil din principalele rețele de telefonie fixă și mobilă, 0265.200.928 – taxabil cu tarif local din rețeaua Telekom și cu tariful operatorului din toate celelalte rețele”, se arată într-un comunicat.


Leave a Reply

%d bloggers like this: