Bătrânii din Gârceni, sărbătoriți cu fanfară


Peste 70 de bătrâni din comuna Gârceni au participat la petrecerea organizată de primărie cu ocazia Zilei Internaționale a persoanelor vârstnice.

Zi de mare bucurie pentru bătrânii din comuna Gârceni, care au fost sărbătoriți de administrația locală cu ocazia Zilei Internaționale a persoanelor vârstnice. Peste 70 de bunici și bunicuțe au participat la masa festivă și la spectacolul susținut de Fanfara de la Slobozia.

”Toată lumea s-a simțit bine. A fost o atmosferă frumoasă. Le dorim multă sănătate și ani mulți tuturor vârstnicilor! Noi, cei mai tineri, avem o îndatorire sacră: să le arătăm respectul și toată dragostea noastră celor care ne-au învățat să mergem, să vorbim, să gândim, să fim oameni. Cineva spunea că unii oameni, indiferent cât de mult îmbătrânesc, nu-și pierd niciodată frumusețea, ci doar și-o mută de pe fețe în inimi. Subscriu și vreau să le mulțumesc fiecăruia în parte pentru tot ceea ce fac, ne arată și ne învață în fiecare zi. Ridurile nu sunt altceva decât urme ale unor vechi zâmbete, iar înțelepciunea lor e ceva magic care ne face mai echilibrați, mai realiști și mai recunoscători”, a declarat Sorin Scutelnicu, primarul comunei Gârceni.

Bătrânii din localitate au avut prilejul să uite de grijile cotidiene ale pensionarului, demonstrând că încă pot face furori pe ringul de dans.


Leave a Reply