Bursa pentru absolvenți


AJOFM Vaslui va organiza, pe 20 octombrie, “Bursa locurilor de muncă pentru absolvenții promoției 2017”.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vaslui a anunțat pentru 20 octombrie organizarea “Bursei locurilor de muncă pentru absolvenții promoției 2017”. La eveniment, sunt invitați în principal absolvenții de liceu, dar nu sunt excluse alte categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.
Agenții economici interesați sunt rugați să contacteze AJOFM din timp, trimițând oferte de locuri de muncă vacante la numărul de fax 0235/317.717 sau pe adresa de e-mail: vaslui@ajofm.anofm.ro, în care să specifice opțiunea participării la bursă, numărul de locuri de muncă de care dispun și meseriile căutate. Lista firmelor care doresc să participe la bursă va rămâne deschisă până pe 19 octombrie, ora 15.
“Informăm agenții economici că participarea la bursă este gratuită și reprezintă o oportunitate de a cunoaște direct oferta de forță de muncă, de a recruta și selecta personal direct, fără intermediari, în funcție de cerințele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă”, se arată într-un comunicat al AJOFM Vaslui.


Leave a Reply