Campioana se decide la comisii


Câștigătoarea etapei județene a Memorialului ”Gheorghe Ola” va fi decisă de comisiile AJF Vaslui, deși pe teren LPS Vaslui a obținut punctajul maxim.

Real Junior Vaslui nu se împacă deloc cu gândul ratării calificării la faza zonală a Memorialului ”Gheorghe Ola” (U10) și a contestat mai multe rezultate înregistrate în partidele susținute în cadrul etapei județene.

Mai întâi, coordonatorul clubului, Ciprian Amarandei, a contestat scorul partidei cu Atletic Club Bârlad. Deși Real Junior s-a impus cu 5-4, staff-ul tehnic și-ar dori un alt rezultat.

O altă contestație a fost depusă pentru partida cu Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui. Adversara a câștigat la masa verde, după ce Real Junior nu a prezentat în timpul regulamentar legitimațiile de joc. Amarandei speră ca Asociația Județeană de Fotbal (AJF) să modifice rezultatul sau să decidă rejucarea.

Până la o hotărâre definitivă, LPS Vaslui este câștigătoarea competiției, cu maximum de puncte din patru jocuri, având un golaveraj de 12-1.

În caz că LPS va fi declarată oficial campioană județeană, conducerea liceului va depune proiect la FRF pentru organizarea la Vaslui a fazei zonale a Memorialului ”Gheorghe Ola”.


Leave a Reply

%d bloggers like this: