CMJ Vaslui – 50 de ani de activitate!


Ieri, la Centrul Militar Județean (CMJ) Vaslui, cu prilejul împlinirii a 50 de ani de activitate, a avut loc un eveniment festiv la care au participat, pe lângă foști și actuali angajați ai instituției, reprezentanții Instituției Prefectului și Consiliului Județean. Au fost decernate diplome și medalii aniversare.

“Pe parcursul existenței sale, CMJ Vaslui a constituit în permanență interfața dintre societatea civilă și Ministerul Apărării, a organizat și desfășurat activități complexe pe linia recrutării și încorporării tinerilor, a completării marilor unități și unități ale Ministerului Apărării Naționale, Ministerului Afacerilor Interne și Serviciului Român de Informații. Ne aflăm în plin proces de reconstrucție și modernizare a armatei, care, prin natura sa, mărește gradul de complexitate al activității unității. Reducerea personalului, fluiditatea cadrului legislativ, noile sarcini și exigențe de îndeplinit sunt caracteristici ale procesului pe care îl parcurgem”, a declarat lt.-col. Silviu-Ionel Puluc, comandatul CMJ Vaslui.

Prefectul Eduard-Andrei Popica i-a felicitat pe salariații CMJ, asigurându-i de tot sprijinul instituțional: ”Suntem onorați să fim prezenți la acest moment aniversar, care ne oferă plăcutul prilej de a adresa felicitări, de a transmite salutul nostru întregului personal al Centrului Militar Județean Vaslui și de a ne exprima aprecierea pentru modul în care vă îndepliniți atribuțiile în slujba comunității. Gândurile noastre se îndreaptă spre toți cei care au lucrat sau lucrează în prezent în cadrul acestei instituții. Dați dovadă de respect, seriozitate și perseverență, oferind forță și prestigiu Centrului Militar Județean. La mulți ani, dumneavoastră și instituției din care faceți parte!”.

În cele cinci decenii de existență, Centrul Militar Vaslui a avut la conducere 12 comandanți.


Leave a Reply

%d bloggers like this: