Concurs de Postere la ”Elena Cuza”


Elevii Gimnaziului ”Elena Cuza” Vaslui au participat la un concurs de postere dedicat Zilei Educației, care a avut ca temă ”Un copil educat e un om câștigat”.

Profesoara Doina Manolachi a ținut să marcheze Ziua Educației în cadrul Școlii Gimnaziale ”Elena Cuza” printr-un concurs de postere cu tema ”Un copil educat e un om câștigat”. Elevii au impresionat prin implicare, reușind să descopere, prin dialog, desene și mesaje scrise, ce își doresc cu adevărat de la dascălii lor.

În acest cadru, a avut loc și o dezbatere despre rolul educației și al educatorului, urmată de expunerea posterelor și desemnarea câștigătorului concursului.

”Educatorul are un rol primordial în educația elevilor, care implică atât dobândirea unor cunoștințe, cât și formarea personalității lor, care se referă la conduita în relațiile interumane și la țelurile pe care și le fixează în viață”, a declarat Doina Manolachi.

Tot de Ziua Educației, la Școala ”Elena Cuza” s-au mai derulat activitățile ”Profesor pentru o oră”, masa rotundă ”Despre lectura din vacanță” etc.


Leave a Reply