Consiliul Județean a economisit 80.000 de lei!


Ciprian Trifan

Autoritățile județene au hotărât să nu mai participe la Târgul Internațional pentru Investiții și Proiecte Imobiliare de la Munchen pentru că taxa de 80.000 de lei ar fi prea mare, iar oportunitățile de afaceri, mult prea firave.

“Suma de participare era prea mare pentru a încerca doar a ne întâlni și interacționa cu diferiți investitori privați ori instituționali. Cei 80.000 de lei îi putem folosi pentru proiectele urgente ale județului. Nu era un moft costisitor, dar nu ne puteam baza pe oportunități concrete de afaceri”, a declarat Ciprian Trifan, vicepreședinte al Consiliului Județean Vaslui.

Târgul a avut loc între 4-6 octombrie, la Munchen, Germania, și a strâns aproape 40.000 de participanți din 77 de țări, reprezentând lanțul valoric al sectorului imobiliar și de investiții din toată lumea. Hotărârea de participare a Regiunii Nord-Est, din care face parte și Vasluiul, a fost luată anul trecut de Consiliul de Dezvoltare a Regiunii, iar suma necesară, de 86.100 de euro, a fost împărțită egal între cele cinci județe membre.


Leave a Reply