Copii găsiți de Poliția Locală


Poliția Locală Vaslui a emis un comunicat potrivit căruia vineri, 4 august, în jurul orei 10, a fost sesizată de Ana H. despre faptul că nepotul său, David P, cinci ani și jumătate, împreună cu un prieten, Darius Andrei M, patru ani și jumătate, au plecat să se plimbe cu bicicletele prin fața blocului, după care au dispărut, abandonând vehiculele.
Doar câteva ore mai târziu, polițistul local aflat în serviciu de patrulare în zona Teatrului de Vară, i-a identificat pe cei doi minori, în timp ce urcau treptele dinspre Bazar. Copiii erau în bună stare de sănătate și nu prezentau urme de violență fizică. Au fost conduși la sediul Poliției Locale Vaslui și predați părinților.
David P. a declarat că a plecat din fața blocului împreună cu prietenul său, cu intenția de a-i arăta grădinița unde învață, situată lângă Protoieria Vaslui. După ce s-au dat în leagăne, au vrut să meargă către domiciliu, dar s-au rătăcit. Vremea fiind caniculară, s-au deplasat către o fântână arteziană, unde s-au răcorit, s-au udat pe haine și le-au îmbrăcat pe dos.
În jurul orei 15.30, cei doi minori, împreună cu părinții, au fost preluați de un echipaj de poliție pentru consiliere psihologică și continuarea cercetărilor.


Leave a Reply