“Copii sănătoși pentru un viitor mai bun”


Timp de doi ani, 110 familii cu 140 de copii din comuna Laza au beneficiat de sprijin material din partea fundației World Vision, în cadrul proiectului ”Copii sănătoși pentru un viitor mai bun”.

Proiectul ”Copii sănătoși pentru un viitor mai bun” a ajuns la final. 110 familii din comuna Laza, cu 140 de copii, au beneficiat de servicii de sănătate și sociale timp de doi ani. De asemenea, mămicile au fost informate cu privire la nutriția, creșterea și sănătatea copiilor, iar 40 de familii vulnerabile au beneficiat de sprijin socio-economic pentru a depăși starea de sărăcie și pentru a produce hrană sănătoasă în beneficiul copiilor – au primit găini, furaje și aparate de uz casnic.
Cursul “Bunul gospodar”, susținut de preotul paroh din Laza, a învățat familiile cum să-și administreze venitul și gospodăria. Totodată, cabinetul medical din comunitate a fost dotat cu un electrocardiograf și instrumentarul necesar.
La final, beneficiarii proiectului au ținut să mulțumească reprezentanților World Vision și partenerilor, ei realizând o expoziție de desene.


Leave a Reply