“Copiii au talent!”


Grădinița cu Program Prelungit nr. 12 din Huși organizează cea de-a V-a ediție a concursului regional “Copiii au talent”, în cadrul proiectului cu același nume.

“Scopul este descoperirea copiilor cu potențial artistic, valorificarea creațiilor adecvate vârstei, amplificarea activităților artistice la nivelul învățământului preșcolar și al comunității locale”, au anunțat organizatorii.

Faza locală se desfășoară până la finalul acestei luni, cea județeană va avea loc pe 17 mai, iar etapa regională pe 8 iunie.

“Faza locală se desfășoară la nivelul fiecărei grădinițe. O grupă se poate înscrie cu cel mult trei soliști/formații. La faza județeană se pot înscrie numai câștigătorii premiilor I de la faza locală, pe secțiuni și grupe de vârstă. La faza regională au drept de participare câștigătorii premiilor I, pe secțiuni și grupe de vârstă, de la faza județeană”, arată organizatorii.

Concursul se desfășoară pe două secțiuni: artă vocală – solist vocal; artă vocală – formații/grupuri vocale. Partenerii Grădiniței 12 sunt Inspectoratul Școlar Județean, Casa Corpului Didactic Vaslui, Primăria Huși, Biblioteca Municipală “Mihai Ralea” și Casa de Cultură “Alexandru Giugaru”, precum și mai multe grădinițe din județele Vaslui, Brăila, Galați, Buzău, Tulcea și Iași.


Leave a Reply

%d bloggers like this: