Copil lovit de microbuz în Huşi


accidhusiUn băiat de şase ani a traversat strada fără să se asigure şi s-a lovit de partea laterală a unui microbuz. Şoferul este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ieri dimineaţă, în jurul orei 8, pe bulevardul 1 Mai din Huşi, vizavi de Şcoala 2, un microbuz a lovit un copil care traversa fără să se asigure. Imediat, la locul accidentului au ajuns poliţiştii Serviciului Rutier Huşi, precum şi un echipaj al Ambulanţei.
”Eram la volan şi, pur şi simplu, copilul a venit din lateral”, a declarat şoferul microbuzului.
”Apelul la 112 care a anunţat accidentul a fost făcut de şoferul microbuzului de transport persoane, un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Huşi. Victima, un băiat de şase ani, tot din Huşi, a traversat strada în zona unei treceri de pietoni şi s-a izbit de partea laterală a microbuzului”, a declarat comisar Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui.
Băiatul a ajuns pe mâna medicilor de la Spitalul Muncipal “Dimitrie Castroian” din localitate, care l-au diagnosticat cu “politraumatism şi fractură gambă”. Şoferul microbuzului a fost testat cu aparatul alcooltest, dar s-a stabilit că nu consumase băuturi alcoolice.
“Pe numele şoferului a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.


Leave a Reply

%d bloggers like this: