CSM Făgăraș-HC Vaslui 27-24 (14-9): HC Vaslui, la a treia înfrângere consecutivă!


Vasluienii au bifat un nou joc modest. Deși s-au trezit în partea a doua, ultimul sfert al meciului s-a dovedit insuficient pentru handbaliștii pregătiți de Sandu Iacob pentru a reveni pe tabelă. Cu cinci minute înainte de final, Vasluiul s-a apropiat la un gol, însă Făgărașul, cu trei goluri consecutive, a pus capăt emoțiilor, după un meci controlat în totalitate.

Vasluiul a continuat jocul modest și la Făgăraș, acolo unde doar Sandu Iacob se gândea la un succes. Nu și jucătorii, care au fost departe de evoluțiile din primele jocuri. Cu un Claudiu Dediu ținut inutil în teren, vasluienii nu prea au pus mari probleme adversarilor. Doar în prima parte s-au ținut aproape de gazde, asta până în minutul 26, fiindcă ultimele patru minute au fost de coșmar, încasând patru goluri consecutive, tabela arătând la pauză scorul de 14-9.

Nici în partea a doua nu s-a schimbat mare lucru în registrul tactic al Vasluiului, Sandu Iacob rămânând și fără Valentin Anton, care a încasat trei eliminări de câte două minute inutile, fiind trimis în tribună.

Înainte de a trece în ultimul sfert al meciului, oaspeții, cu trei consecutive, s-au apropiat la trei goluri, scor 14-17, diferență menținută până aproape de final.

Ultimele cinci minute au fost trăite cu sufletul la gură, după ce HC Vaslui s-a apropiat la un gol, scor 22-23.

Din păcate, gazdele au gestionat mai bine finalul partidei, impunându-se la trei goluri diferență, scor 27-24.

 


Leave a Reply

%d bloggers like this: