Cupă “confiscată” de Vaslui


automodele_Cristian_Florea_Catalin_ NistoroschiCea de a 20-a ediţie a concursului naţional de automodele, dotat cu Cupa Vasluiului, a fost câştigată de echipajul Palatului Copiilor.
Palatul Copiilor Vaslui nu a avut nicio emoţie la cea de-a 20-a ediţie a concursului naţional de automodele, dotat cu Cupa Vasluiului. Cristian Florea şi Cătălin Nistoroschi au câştigat marele premiu pe echipe, după ce, la individual, Cătălin Nistoroschi s-a impus la clasele 1/10 off road-2 WD, 1/10 off road-4 WD şi 1/8-4 WD termice.
Pe locul doi s-a clasat echipajul din Pucioasa, podiumul fiind încheiat de Harghita.“A fost un concurs puternic, la care au participat 12 echipaje, dintre care cinci sunt între primele cinci din ţară în competiţiile naţionale. Rezultatele sunt cele aşteptate, ţinând cont că la nivel de juniori şi elevi avem cel mai bun echipaj din ţară. Ţin să mulţumesc domnului primar Vasile Pavăl şi Primăriei Vaslui pentru susţinerea acordată în organizare. Mulţumesc şi Inspectoratului Şcolar Judeţean, în special celor doi şefi, doamna Gabriela Plăcintă şi domnul Doru Balan, Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului – domnului director Armeanu, doamnei primar Mona Bujor, de la Soleşti, Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret şi conducerii Palatului Copiilor. Fără ajutorul lor, competiţia nu se putea desfăşura în condiţii normale”, a declarat Constantin Olaru, instructorul echipajului de la Palatul copiilor Vaslui.
La concurs, care a avut loc la Valea Siliştei, comuna Soleşti, au participat 12 echipaje din Bucureşti, Pucioasa, Slobozia, Bicaz, Cîmpulung Moldovenesc, Hârlău, Harghita, Hunedoara şi Vaslui.
Cristi LAPA


Leave a Reply

%d bloggers like this: