Curs de infirmieră organizat de AJOFM Vaslui


Potrivit reprezentanților Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vaslui, cursul de infirmieră organizat de instituție este gratuit pentru toți cei aflați în evidența instituției ca persoane în căutarea unui loc de muncă.
“Orice persoană care dorește să beneficieze în mod gratuit de serviciile oferite de agenția noastră se poate înscrie pe baza unui dosar care cuprinde: copie după cartea de identitate, copie după certificatele de studii, adeverință medicală din care să reiasă că este apt de muncă sau are eventuale restricții medicale. Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă care doresc să urmeze programul de formare profesională menționat pot afla informații suplimentare la sediul AJOFM Vaslui, din str. Spiru Haret, nr. 5, etaj 1, camera 18, sau la telefon 0235/318184. Cei care urmează un curs de formare profesională organizat de noi beneficiază de transport gratuit  și de rechizite pentru pregătirea teoretică/practică”, a declarat Laura Toporăscu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Vaslui.
Anul trecut, AJOFM Vaslui a organizat 52 de programe de formare profesională, dintre care 51 de cursuri pentru 996 de șomeri și unul pentru 13 persoane private de libertate din Penitenciarul Vaslui. În primele șase luni ale anului curent, au fost organizate 17 cursuri de formare profesională pentru 370 de șomeri.


Leave a Reply