Dăruiţi 10 kilowaţi Căminului de bătrâni din Tutova!


Cu un simplu „Like”, persoanele care au cont pe Facebook pot dărui puţină energie electrică bătrânilor cazaţi la Căminul pentru Persoane Vârstnice Tutova.

E.ON România a lansat o nouă ediţie a campaniei „Dăruieşte Lumina Crăciunului”, prin intermediul căreia vor fi donaţi 200.000 de kWh (gaz şi electricitate) în perioada 19-27 decembrie. Beneficiare sunt 11 instituţii publice, în speţă şcoli, licee, cămine, centre de bătrâni şi spitale, care vor primi diferite cantităţi de gaz şi energie electrică, în funcţie de numărul de voturi primite de la utilizatorii Facebook. Din judeţul Vaslui, singura unitate inclusă în campanie este Căminul pentru Persoane Vârstnice Tutova, care până ieri la ora 16 adunase 1.350 de kWh.
„Căminul pentru Persoanele Vârstnice Tutova este situat într-un cadru natural cu aer curat, pe un teren de 30.000 de metri pătraţi care include parc de agrement, seră, grădină de legume şi gospodărie agrozootehnică. Instituţia vine în ajutorul celor plecaţi în străinătate sau a căror activitate profesională nu le permite să se ocupe de părinţii sau de rudele care au nevoie de îngrijire. Cei 47 de vârstnici care sunt deja cazaţi aici se vor bucura de lumina oferită cadou pe perioada Sărbătorilor”, se arată în prezentarea de pe pagina de internet a campaniei.
Lista care cuprinde instituţiile participante poate fi găsită pe pagina de Facebook „Dăruieşte Lumina Crăciunului”, unde utilizatorii pot alege să dăruiască zece kilowaţi Căminului pentru Persoane Vârstnice Tutova, prin intermediul unui „Like”. Potrivit regulamentului, fiecare „Like” acordat se va transforma automat în 10 kWh. Toţi cei 200.000 kWh sunt donaţi de E.ON Energie România, urmând să fie scăzuţi din factura de energie electrică sau de gaze naturale a beneficiarilor.


Leave a Reply