Demisia! Demisia! Alioșa Axinte nu cedează


Directorul CS ”Viitorul” Vaslui nu primește HC Vaslui în Sala Sporturilor nici după discuțiile avute cu autoritățile locale.

Alioșa Axinte nu renunță la ideea de a interzice accesul HC Vaslui în Sala Sporturilor. Directorul CS ”Viitorul” Vaslui menține decizia luată până când clubul va stinge o datorie istorică de prin 2014. Trebuie spus că, în anii 2015 și 2016, echipa prezidată de Bogdan Florea a achitat facturile pentru chirie, însă pe cea din urmă cu trei ani nu a reușit să o stingă din lipsă de fonduri extrabugetare.
Chiar dacă HC Vaslui a arătat că este de bună credință, Alioșa Axinte vrea cu tot dinadinsul să intre în istoria sportului județean de performanță drept cel care a distrus și ce a mai rămas bun.
Ieri, deși a avut o rundă de discuții cu autoritățile locale, care i-au cerut să nu îngrădească activitatea unui club profesionist, existând alte căi de rezolvare a neînțelegerilor financiare, administratorul Polivalentei nu s-a lăsat neînduplecat și a refuzat accesul HC Vaslui în incinta sălii pentru a relua pregătirile.
În aceste condiții, Sandu Iacob a fost nevoit să puncteze reunirea la o cafea, unde a refăcut programul săptămânii, urmând ca handbaliștii să alerge prin zăpadă până când lucrurile vor reveni pe făgașul normal.


Leave a Reply