Demonstrație de forță? Militarii hușenii participă la un exercițiu NATO în Polonia


Convoiul de trailere încărcate cu tehnică aparținând Batalionului 202 Apărare CBRN (Intervenție la Dezastre) „General Gheorghe Teleman” a plecat ieri din Huși.

În perioada 15-29 septembrie, un detașament al Batalionului 202 Apărare CBRN (Intervenție la Dezastre) „General Gheorghe Teleman” din Huși va participa la exercițiul NATO “Dragon 17”, care se va desfășura în Polonia. Convoiul de trailere destinate transporturilor excepționale, încărcate cu tehnică aparținând unității militare, a plecat din Huși în cursul zilei de ieri și va străbate peste 2.000 de kilometri.
“Militarii Batalionului 202 Apărare CBRN din municipiul Huși participă la exercițiul multinațional «Dragon 17», care va avea loc în Polonia. Cu această ocazie, militarii unității noastre vor aplica toate cunoștințele învățate în cadrul instruirii. Menționăm că, în momentul de față, Batalionul 202 Apărare CBRN Huși are 11 militari în teatrul de operații din Afganistan”, au declarat reprezentanții Batalionului 202 Huși, comandat de colonelul Irinel Apostolescu.


Leave a Reply