Din nou cu Steaua, dar în Cupă!


HC Vaslui nu a scăpat de Steaua, pe care o va reîntâlni în optimile Cupei României, la începutul lunii decembrie.

HC Vaslui a dat de Steaua și în Cupa României, după ce Federația Română de Handbal a tras la sorți partidele din optimile acestei competiții. Partida se va disputa la Vaslui, urmând ca forul handbalistic să anunțe ziua, programul optimilor fiind în perioada 6-8 decembrie.

Duelul se va disputa într-o singură manșă, iar în caz de egalitate se va trece direct la aruncările de la șapte metri.

”Meciul din Cupa României cu Steaua este un prilej de a ne lua revanșa. Avem suficient timp de a îndrepta anumite aspecte în jocul nostru pentru acest meci”, a spus Bogdan Pralea, antrenorul jucător al HC Vaslui.

Pentru vasluieni e un joc revanșă, după ce în campionat Steaua s-a impus cu ajutorul arbitrilor, scor 22-29: ”Am început bine și am reușit să avem o evoluție constant bună pe toată perioada primei reprize. În partea a doua a meciului, după minutul 40, antrenorul Stelei a avut inspirația de a introduce al șaptelea atacant, fapt care ne-a surprins pe faza defensivă. Pe atac, influențați și de anumiți factori, nu am mai fost la fel de lucizi la finalizare. Ne-am fi dorit cu toții o nouă victorie împotriva Stelei. Sper să ne revanșăm”.

Programul optimilor: Minaur Baia Mare – Dinamo; CSM București – HC Odorhei; Potaissa Turda – CSM Focșani; Poli Timișoara – CSU Suceava; HC Dobrogea Sud Constanța – Poli Iași; Loc 1 Seria B – CSM Făgăraș; HC Vaslui – CSA Steaua București; Loc 1 Seria A – AHC Dunărea Călărași.


Leave a Reply

%d bloggers like this: