Echipament sportiv cu bani de la FRF


AJF Vaslui va îmbrăca 17 formații din campionatul județean, echipamentul fiind achiziționat cu bani de la FRF.

Federația Română de Fotbal (FRF) va sprijini Asociația Județeană de Fotbal (AJF) Vaslui să achiziționeze echipament sportiv pentru echipele din campionatul județean. Sprijinul forului fotbalistic este de 25.000 de lei, însă valoarea totală a proiectului este de 27.000 de lei.
”Este vorba despre achiziția a 17 seturi de echipament, care vor ajunge la restul echipelor de seniori din liga a cincea. Vreau să mulțumesc FRF pentru sprijin. Prin acest proiect, vrem ca toți iubitorii de fotbal din județ să se bucure de cele mai bune condiții, chiar dacă nu suntem cea mai bogată AJF din țară”, a declarat Bogdan Gheorghiță, președintele AJF Vaslui.
Anul trecut, 14 echipe de liga a cincea au primit echipament de la AJF, printr-un proiect cu finanțare nerambursabilă de la Consiliul Județean (CJ), în valoare de 11.000 de lei.
Și anul acesta, asociația vasluiană a depus un proiect la CJ, prin care se intenționa achiziția de mingi de fotbal, însă a fost respins. Bogdan Gheorghiță promite că proiectul va fi revizuit și va fi aprobat la sesiunea de anul viitor.


Leave a Reply