Elevii hușeni de la Agro, invitați la proiectul “Math Games”


Dosarele de înscriere se depun până pe 14 decembrie. În urma testelor, vor fi selectați 14 elevi în grupul țintă și doi de rezervă.

Reprezentanții Colegiului Agricol “Dimitrie Cantemir” din Huși au anunțat care sunt criteriile de selecție pentru elevii care doresc să facă parte din proiectul Erasmus^ “Math Games”, derulat în parteneriat cu școli din Turcia, Italia, Lituania și Bulgaria. Vor fi 14 elevi în grupul țintă și doi de rezervă.

Depunerea dosarelor de candidatură are loc până pe 14 decembrie. Acestea trebuie să conțină o cerere de înscriere, o copie după cartea de identitate, un CV european, o adeverință cu media generală, nota la purtare și media la matematică în anul școlar 2016-2017, o scrisoare de intenție, un formular individual de înregistrare, un acord de voluntariat, o declarație rambursare grant, o recomandare din partea dirigintelui, o declarație prelucrare date personale, una de prelucrare imagine, un acord și o declarație de participare la activitățile proiectului, precum și o adeverință eliberată de medicul de familie.

Evaluarea dosarelor va avea loc în perioada 15-16 decembrie, evaluarea lingvistică în 18-19 decembrie, iar afișarea rezultatelor pe 20 decembrie. Cei nemulțumiți pot depune contestații tot pe 20 decembrie, până la ora 16. Rezolvarea contestațiilor și afișarea rezultatelor finale se va face pe 21 decembrie.


Leave a Reply

%d bloggers like this: