“Eternitatea” a bătut asfaltarea


Primăria Vaslui a decis că este mai imperioasă reabilitarea Cimitirului Eternitatea, în pericol de a se surpa, decât cea a străzii Republicii.

Municipalitatea vasluiană a stabilit ca prioritate zero consolidarea versantului vestic al cimitirului “Eternitatea”, în detrimentul reasfaltării străzii Republicii, care trebuie să mai aștepte.
“Am fi vrut să le facem pe amândouă, însă veniturile suplimentare de la această rectifiare de buget nu permit acest lucru, banii primiți având destinație precisă, respectiv susținerea financiară a transportului în comun din municipiu”, a explicat primarul Vasile Pavăl.
Cea mai mare parte a rectificării aprobate de consilierii locali în ultima ședință, 700.000 de lei, proveniți din cotele defalcate din impozitul pe venit, a fost destinată Transurb, pentru acoperirea diferenței dintre cheltuielile de exploatare eligibile și veniturile înregistrate ca prestator de servicii publice obligatorii. Ceilalți 6.000 de lei vor fi destinați Școlii Gimnaziale “Constantin Motaș“ pentru achiziționarea unui sistem informatic.


Leave a Reply