Eveniment de excepție


Pentru anul acesta, la cea de-a VI-a ediție a Sărbătorii comunei Cozmești, primăria le promite locuitorilor un spectacol cu artiști dragi, o tombolă cu surprize și un superb foc de artificii la final.

De la an la an, pe 15 august, Primăria Cozmești le pregătește oamenilor din satele componente și fiilor comunei o sărbătoare tot mai colorată și plină de evenimente. Pentru actuala ediție, programul manifestărilor va începe la ora 16 cu sfințirea Monumentului Eroilor și a cișmelei din Cozmești, după care va urma un spectacol oferit de Fanfara “Stemnicul Junior”, iar de la ora 16.45, un Te Deum.
După cuvântul de deschidere al primarului Hristache Sima, toți cozmeștenii vor putea participa la ceea ce primăria promite să fie un spectacol de excepție cu artiști de renume, precum Margareta Clipa, Nadia Duluman, Constantin Bahrin, Lili Ciortan, George Forcos Palade și Denisa Ciobanu.
“Este o onoare și o bucurie pentru noi să putem organiza și să le oferim locuitorilor comunei astfel de momente pe care sperăm că o să le poarte în suflet. Este un prilej de a ne întâlni pentru a ne bucura să vorbim despre comunitatea noastră și ce putem face pentru viitorul său, precum și de a ne simți bine împreună, cozmeșteni și invitați. Îi invit cu o mare plăcere și mult drag pe cei toți care sunt cu inima și cu sufletul alături de Cozmești să participe la acest eveniment”, a declarat primarul Hristache Sima.
Pentru această ediție, alături de alte surprize, ca moment aparte, va fi organizată o tombolă la care pot participa doar cei prezenți, numeroasele premii fiind deocamdată surpriză.


Leave a Reply