Expo Zoo Agroind 2017, un mare succes!


Vineri, s-a tras cortina peste ediția din acest an a Târgului “Expo Zoo Agroind”, devenit un eveniment de mare amploare la nivel regional și care s-a deschis în prezența lui Petre Daea, ministrul agriculturii.
Manifestarea, desfășurată timp de două zile la Vaslui, s-a dovedit a fi una cu mare succes la public. La final, organizatorii, în frunte cu primarul Vasile Pavăl și președintele Consiliului Județean, Dumitru Buzatu, i-au premiat pe cei mai merituoși participanți.
Astfel, pentru animalele expuse au fost recompensate la taurine SC Ilvas SA – premiul I, Ferma Târzii – II șamd. La caprine, premiul cel mare l-a primit Domeniile Lungu. La ovine, s-au premiat Stâna Perieni – I și ciobanii Costică Tiron – II și Gelu Alexa – III. La cabaline, au fost premiați Depozitul Dumbrava – I, Ion Țibireac – II, Vasile Novac – III. Premii au primit și proprietarii celor mai frumoase exemplare de câini: Gică Furcoi – I, Ionuț Birda – II, Doru Vieru – III.
Reamintim că la realizarea expoziției din acest an au contribuit Instituția Prefectului, Primăria Vaslui, Consiliul Județean, Direcția pentru Agricultură a Județului, Agenția Națională pentru Zootehnie, împreună cu oficiile din județele Moldovei și asociațiile crescătorilor de bovine și ovine din județele Moldovei.


Leave a Reply

%d bloggers like this: