„Fabrica de campioni”, pe podium la Galați


Cei zece luptători ai Clubului „Scorpions” Bârlad care au participat, în weekend, la Cupa „Bushido” din Galați au revenit acasă cu șapte medalii de aur și patru de argint.

La finele săptămânii trecute, Clubul Sportiv „Scorpions” Bârlad a participat cu zece luptători la Cupa „Bushido”, găzduită de Galați. Concursul s-a adresat amatorilor, a avut loc vineri, 9 februarie, pe două probe: Ne-Waza și K1. Bârlădenii, antrenați de Dănuț Hurduc, au luptat în K1. Șase dintre ei au reușit să obțină medalii de aur, iar patru au câștigat argintul.

Cei șase care au confirmat sloganul „Scorpions – Fabrica de campioni” sunt Bogdan Sava, Claudiu Zamfir, Ionel Chileanu, Robert Bonciu, Vlad Panainte și Sebastian Maxim (două medalii).

Cele patru medalii de argint au fost cucerite de Ștefan Arsene, Adi Leteanu, Sebastian Alexa și Gabriel Secrieru.

La competiția de vineri au participat în jur de 150 de sportivi, de la cluburi de arte marțiale din Bârlad, Galați, Brăila, Tecuci, Constanța etc.

„Sunt mulțumit de rezultatele obținute la această competiție, mai ales că am concurat cu doar zece sportivi și am reușit să aducem șapte medalii de aur și patru de argint. Continuăm să ne antrenăm pentru că avem un an încărcat, plin de competiții, iar băieții vor avea mult de muncă. Sperăm să continuăm în același trend și să câștigăm cât mai multe medalii”, ne-a declarat Dănuț Hurduc.

Concursul a fost organizat de Academia de Arte Marțiale Mixte „Anatoly Danilov” Galați, cu sprijinul Federației Române de Budokai.


Leave a Reply

%d bloggers like this: