“Fantasia”, invitată specială în Germania


Corala vasluiană va participa, în perioada 4-10 septembrie, la un prestigios festival internațional dedicat corurilor feminine, la Wolfenbuttel.

“Fantasia” se va afla, în perioada 4-10 septembrie, la Wolfenbuttel, unde va participa la un prestigios festival internațional, “EuroTreff 2017”, dedicat corurilor feminine și ajuns la a 22-a ediție.
Pe scenă vor urca 16 coruri din toată Europa, însumând 650 de participanți. “Fantasia” va fi inclusă într-o varietate de concerte pentru a-și prezenta repertoriul. În plus, corala vasluiană va cânta în centrul orașului, un punct culminant al festivalului! Nu vor lipsi atelierele de lucru, unde renumiți dirijori din Germania și alte țări vor lucra cu toți participanții.
Corurile prezente vor prezenta concerte în diferite biserici din Wolfenbüttel și în jurul orașului, astfel încât spectatorii să aibă o impresie despre diversele culturi muzicale din Europa. Concertul final din Wolfenbüttel Lindenhalle va prezenta rezultatele tuturor atelierelor în seara de 10 septembrie.
“Este o onoare să participăm la un asemenea festival, mai ales că vom fi alături de coruri cu CV-uri impresionante. Ne dorim să ne remarcăm prin repertoriu și interpretare”, a spus dirijorul Vasile Negură.
Deplasarea coralei în Germania este susținută financiar de părinți și Primăria Vaslui.


Leave a Reply

%d bloggers like this: