Final de cantonament pentru Hușana Huși


“Accentul s-a pus pe pregătirea fizică la un nivel superior, profesionist, având în vedere că returul campionatului ne așteaptă cu meciuri încrâncenate, în care factorul forță și disponibilitatea la efort vor face diferența”, spun reprezentanții AS Hușana Huși.

În ultima săptămână, componenții lotului de jucători ai Asociației Sportive (AS) Hușana s-au aflat în cantonament la Huși.

“Bugetul restrâns avut la dispoziție și cumpătați fiind în gestionarea acestuia, am luat hotărârea organizării la Huși a pregătirii intensive a întregului lot de jucători înaintea începerii campionatului. Beneficiind și aici de condiții favorabile unei pregătiri concentrate (trasee variate de alergat, condiții de refacere și recuperare la stadion, sală de forță etc.), luând în seamă nedeplasarea de lângă familii a copiilor din lot, aflați în vacanță, am considerat aceasta ca varianta cea mai potrivită condițiilor actuale. Așa cum ne-am dorit de la început, accentul s-a pus pe pregătirea fizică la un nivel superior, profesionist, având în vedere că returul campionatului ne așteaptă cu meciuri încrâncenate, în care factorul forță și disponibilitatea la efort vor face diferența. Dacă ne gândim și la suprafețele de joc care, în funcție de situația metorologică, vor arăta mai bine sau mai rău, cu atât mai mult vom avea nevoie o pregătire pe măsură”, au menționat reprezentanții clubului de fotbal hușean.

Finalul perioadei de pregătire intensivă va fi marcat de două meciuri: unul cu Flacăra Erbiceni, ocupanta locului 3 în Liga 4 Iași, și unul cu lidera Ligii 3, Aerostar Bacău.


Leave a Reply

%d bloggers like this: