Finanțiștii aduc lămuriri contribuabililor


Astăzi, de la ora 11, este programată o întâlnire a reprezentanților Administrației Județene a Finanțelor Publice (AJFP) Vaslui cu mai mulți contribuabili. Se vor discuta aspecte legate de noile modificări ale Codului Fiscal, impozitul pe venitul microîntreprinderilor, dosarul prețurilor de transfer, obligațiile declarative și de plată în luna august și serviciile oferite de Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF). Finanțiștii vasluieni promit că la final vor fi dezbătute orice alte nelămuriri în ceea ce privește aplicarea legislației fiscale.
Pentru participarea la întâlnirile organizate la sediile unităților fiscale, contribuabilii se pot programa prin intermediul “Formularului de contact”, de pe site-ul ANAF: https://www.anaf.ro/asistpublic/.
Cei interesați pot afla data, locul de desfășurare a întâlnirii și subiectele puse în dezbatere prin accesarea listei disponibile de pe site-ul www.anaf.ro/infopublice sau prin intermediul Call Center ANAF, apelând numărul de telefon 031/403.91.60.


Leave a Reply