„Frații Hurduc ai Moldovei”, la Colloseum Tournament


Dănuț și Vlăduț Hurduc, din Bârlad, ambii luptători de K1 la Clubul Sportiv „Scorpions”, se vor lupta în cadrul Colloseum Tournament, o importantă competiție de profil găzduită de Galați.

Pe 23 februarie, CS „Scorpions” Bârlad va încerca să „fabrice” doi noi campioni, după cum o spune chiar sloganul clubului: „Scorpions – Fabrica de campioni”. Este vorba despre frații Dănuț (27 de ani) și Vlăduț (23 de ani) Hurduc, ambii luptători de K1 cu un palmares bogat, care vor participa la Colloseum Tournament – Battle of Danubius, o importantă competiție de arte marțiale adresată profesioniștilor și desfășurată la patinoarul „Dunărea” din Galați. Dănuț Hurduc, care este și antrenor în cadrul clubului, va lupta la categoria 95 de kilograme împotriva italianului Davide Longoni, un adversar bine cotat la nivel internațional. Vlăduț îl va întâlni în ring pe bucureșteanul Mădălin Mogoș, la categoria 85 de kilograme.

„Dragi prieteni, întotdeauna am apreciat sportivii cu caracter și care mi-au împărtășit ambiția și visele, dar acești doi frați au depășit cu mult așteptările mele. Momentele în care luptă sunt magice, mai ales prin legătura specială care există între ei. Cel care nu luptă, de multe ori, suferă mai mult decât cel din ring. Împreună sunt puternici și trec peste orice. Vă prezint cu mândrie «Frații Hurduc ai Moldovei»! Pentru promoția noastră, Dănuț Hurduc este mai mult decât un luptător. Este un simbol și un caracter adevărat. Cu toate astea, nu-i aducem adversari ușori. Un campion al Italiei va veni să-l înfrunte în arenele teribile din Colosseum Tournament! Cine va învinge dintre cei doi gladiatori? După Colosseum Tournament – Vikings, absolut toți apropiații promoției mi-au cerut acest meci. Vă prezentăm unul dintre cele mai tari meciuri ale anului 2018: Vlăduț Hurduc versus Mădălin Mogoș!”, spun organizatorii competiției.

Cei doi frați au început să practice kickboxing în urmă cu opt ani și, după o perioadă în care s-au pregătit la Bârlad, și-au continuat antrenamentele la Iași (cât timp au fost studenți), sub comanda lui Mihai Constantin, antrenorul clubului „Scorpions” Iași, unde este legitimat celebrul Cătălin Mooroșanu.


Leave a Reply

%d bloggers like this: