HC Vaslui-CSM București 30-26 (16-12): Duminică de neuitat!


HC Vaslui a produs una din surprizele primei etape a Ligii Naționale, învingând en-fanfare vicecampioana, CSM București, scor 30-26.

HC Vaslui a surprins întreaga suflare handbalistică din România. După ce în urmă cu o săptămână pierdea la o diferență amețitoare, la Cupa București, în campionat, formația vasluiană a produs tsunami în tabăra vicecampioanei, CSM București. Spectatorii au asistat la unul dintre cele mai frumoase meciuri disputate în polivalentă, unde gazdele au oferit spectacol total, cu faze frumoase și o atmosferă de vis. Ultimele două minute s-au disputat cu sala în picioare, vasluienii cântând și oferind faza primei etape. Adversarii au fost surprinși nu numai de jocul tactic pus în practică de Sandu Iacob și Alexandru Acsinte, ci și de superbul spectacol oferit de fanii Vasluiului.
Gazdele au obținut o victorie mare, după un meci care va rămâne mult timp în memoria vasluienilor prezenți la Sala Sporturilor.
O victorie care a schimbat cu siguranță atmosfera pesimistă din interiorul iubitorilor de handbal, care o vedeau pe HC Vaslui victimă sigură.


Leave a Reply