HC Vaslui – CSM București, duminică, 3 septembrie, ora 18.30: Să umplem Sala!


HC Vaslui debutează în noul sezon în fața propriilor suporteri, pe care îi așteaptă în număr mare la sală. Jucătorii sunt conștienți că vor avea un meci foarte greu cu vicecampioana CSM București.

Gabriel Bujor consideră că HC Vaslui va avea o ediție de campionat dificilă, însă speră să fie echipa care surprindă plăcut și să evolueze din nou în play-off: ”Toate echipele s-au întărit. Sperăm să facem o figură frumoasă. Pentru noi va fi un sezon mult mult mai greu decât cel care a trecut, dar prin unitate de grup și un joc bun, putem să ne batem cu toată lumea de la egal la egal”.
Legat de meciul cu CSM București, golgheterul sezonului trecut a menționat că va fi foarte greu, dar ”ne vom juca șansa și vom da totul pe teren pentru un rezultat cât mai bun”.
Și Bogdan Pralea vede o ediție de campionat palpitantă, având în vedere bugetele pe care le au la dispoziție echipele și transferurile făcute în această vară: ”Din punctul meu de vedere, primele șase echipe care vor putea prinde play-off-ul sunt ușor de anticipat, iar pentru locurile 7-8 lupta va fi între cinci-șase echipe, printre care ne numărăm și noi. În această vară am pierdut câțiva jucători cu experiență, dar prin înlocuirea lor cu jucători tineri, sper să se aducă un suflu nou echipei. Ne dorim ca aceștia să se integreze cât mai repede și împreună să formăm o echipă puternică, capabilă de surprize plăcute. Atât experiența mea, cât și a lui Răducu sper să le dea acea stare de siguranță colegilor din apărare”.
Referitor la primul joc din noul sezon, portarul Vasluiului vede în CSM București o adversară cu o altă înfățișare față de meciul desfășurat weekend-ul trecut în capitală: ”CSM are mulți jucători, atât români, cât și străini, componenți de loturi naționale. Are un buget mare, dar acest lucru nu ne împiedică să reușim un rezultat pozitiv. Atuul nostru este publicul vasluian. Ne dorim o sală arhiplină!”.


Leave a Reply

%d bloggers like this: