HC Vaslui – HC Dobrogea Sud Constanța, mâine, ora 17.30: ”Ne vom vinde scump pielea!”


Silvian Amihăesei

Cel mai bun vasluian din meciul cu Steaua, Silvian Amihăesei, promite că Dobrogea Sud Constanța va avea viață grea la Vaslui.

Dobrogea Sud Constanța vine la Vaslui din postura de favorită. În plus, pe bancă îl are pe Sandu Iacob, tehnician care cunoaște foarte bine formația gazdă, pe care a pregătit-o în ultimele sezoane. Cu toate acestea, vasluienii promit că își vor vinde scump pielea, anunțând un meci interesant.

”Va fi un meci foarte greu. Constanța are o echipă bună cu jucători experimentați. Mai mult de atât, Sandu Iacob știe foarte bine și echipa noastră, dar asta nu înseamnă că noi o să ne dăm la o parte. O să dăm totul pe teren pentru a face un meci bun și să câștigăm. Ne vom vinde scump pielea!”, a spus Silvian Amihăesei, cel mai bun vasluian din meciul cu Steaua, autorul a opt goluri.

În sezonul trecut, Constanța s-a impus la Vaslui, scor 24-26, iar în meciul retur, formația pregătită de Bogdan Pralea și Alexandru Acsinte a scăpat victoria printre degete, după ce Gabriel Cumpănici a ratat o aruncare de la șapte metri, la ultima fază a meciului, rezultatul final fiind 24-24.

Partida va fi arbitrată de cuplul Octavian Fînață (Arad) – Ștefan Hendrea (Baia Mare).


Leave a Reply