HC Vaslui – HC Dobrogea Sud Constanța, miercuri, ora 17.30: Vasluiul, low-cost în fața Constanței


HC Vaslui va avea doar 13 jucători pe bancă la meciul cu HC Dobrogea Sud Constanța. Partida îl aduce în postura de adversar pe fostul antrenor al vasluienilor, Sandu Iacob.

Alexandru Acsinte și Bogdan Pralea are soluții minime pentru meciul de miercuri, cu HC Dobrogea Sud Constanța. Partida cu Steaua a făcut victime în rândul vasluienilor, lotul subțiindu-se considerabil. Valentin Anton acuză dureri la un picior și nu s-a antrenat în ultimele zile. Același probleme la are și Alexandru Farcaș, iar cel de-al treilea portar, Ciprian Iftene, va sta o lună, după ce s-a ales cu o ruptură musculară.

”Din păcate pentru noi, lista jucătorilor accidentați s-a mărit după meciul cu Steaua, iar lotul va fi destul de restrâns. Acest lucru nu ne împiedică să facem un meci bun împotriva Constanței”, a declarat Bogdan Pralea.

Întreaga atenție a antrenorului jucător este îndreptată asupra acestui meci, mai ales că întâlnește un adversar pe care nu l-a învins niciodată, cu un antrenor care cunoaște foarte bine echipa Vasluiului: ”Meciul de miercuri este foarte important pentru noi, având în vedere că până acum HC Vaslui nu a câștigat niciodată contra Constanței, condusă acum de pe bancă de Sandu Iacob, antrenor care ne cunoaște foarte bine. Vom face tot ce este posibil ca să scoatem un rezultat pozitiv”.

Bogdan Pralea face apel la public să vină în număr mare pentru a susține echipa favorită.


Leave a Reply

%d bloggers like this: