HC Vaslui – HC Odorhei, mâine, ora 18.30: ”Un meci complicat”


Sandu Iacob susține că meciul cu Odorhei este dificil pentru HC Vaslui, care va evolua și sub presiunea nefericitului rezultat de la Turda. Antrenorul speră că un nou succes va readuce publicul alături de echipă.

 HC Vaslui are un nou examen dificil în Liga Zimbrilor, dar speră să rămână invincibilă pe teren propriu, unde are maximum de puncte în actualul sezon. Sandu Iacob consideră partida una importantă, mai ales că ambele formații sunt angrenate în lupta pentru un loc de play-off.

”Întâlnim una dintre adversarele aflate în luptă directă pentru unul dintre locurile care asigură prezența în play-off. Orice punct este foarte important în meciul de joi. Ne dorim ca publicul spectator să ne transmită energia pozitivă de care avem nevoie pentru a-i dovedi pe adversarii noștri”, a spus antrenorul HC Vaslui.

Iacob subliniază că adversarii formează un grup cu jucători masivi, care evoluează la loturile naționale: ”Echipa din Odorhei este robustă, formată din jucători cu experiență. Mulți dintre ei participă în mod constant la convocările echipelor naționale de la țările de unde provin, inclusiv la naționala de seniori a României”.

HC Vaslui evoluează și sub presiunea rezultatului negativ de la Turda, unde a cedat la 13 goluri diferență.

”E un meci complicat pentru că e presiune în tabăra noastră, ca urmare a meciului de la Turda, unde am avut o evoluție dezamăgitoare. Ne dorim să avem realizări care să apropie publicul de echipă și să ne bucurăm, la final, cu toții”, a mai spus Sandu Iacob.

Partida dintre HC Vaslui și HC Odorhei va fi arbitrată de cuplul Victor Călina (Argeș) – Claudiu Belean (Mureș), observator FRH fiind bucureșteanul Viorel Ciucan.


Leave a Reply