HC Vaslui, în impas prelungit!


HC Vaslui nu a mai câștigat de nouă etape, perioadă în care a acumulat un singur punct.

HC Vaslui nu mai cunoaște gustul victoriei de nouă etape. Ultima oară, vasluienii au cunoscut succesul pe 5 noiembrie anul trecut, când au învins la limită, scor 26-25, Minaur Baia Mare.

De atunci, jucătorii pregătiți de Bozo Rudic au obținut un singur punct, și acela în fața lanternei roșii, Politehnica Iași, după un meci pe care formația vasluiană l-a scăpat din mână cu 20 de secunde înainte de fluierul final.

Așa s-a întâmplat și cu Dinamo, pe teren propriu. Vasluiul a fost peste echipa campioană, însă nu a gestionat bine finalul.

A venit partida cu CSM Focșani, în care arbitrii Claudiu Gurbina și Emilian Stanciu și-au bătut joc de vasluieni. Cele șase eliminări a câte două minute și un cartonaș roșu, arătat lui Mihai Bujor în debutul părții a doua, au fost suficiente pentru gazde să se impună într-un meci cu miză pentru ambele formații.

Pentru HC Vaslui urmează o perioadă decisivă, începând cu 1 martie, când va întâlni acasă CSM Făgăraș, peste două etape, după care va juca în deplasare la Baia Mare, două partide cruciale pentru perspectiva play-out-ului Ligii Naționale.


Leave a Reply

%d bloggers like this: