HC Vaslui-Steaua 22-29 (14-11): S-a rupt tradiția!


Steaua a avut nevoie de sprijinul arbitrilor pentru a scăpat de o nouă rușine la Vaslui. Cei doi fluierași au făcut praf ultima parte a jocului, înclinând balanța în favoarea oaspeților, care au prins curaj și au marcat gol după gol.

Venită din postura de favorită, Steaua a avut parte de o replică dârză din partea HC Vaslui, care s-a instalat la conducere încă din debutul partidei. Cu Bogdan Pralea în zi de grație, gazdele au oferit multe momente de bucurie, conducând mereu la două-goluri diferență pe parcursul primei reprize.

Omul cu golul din prima parte a fost Silvian Amihăesei, care a reușit, în multe momente, să aducă siguranță în tabăra coordonată de pe margine de Alexandru Acsinte.

În minutul 37, Vasluiul avea cinci goluri avans, după ce Răzvan Farcaș a marcat pentru 17-12, ridicând sala în picioare.

Cu șapte oameni pe faza de atac, Steaua reușește să profite și să revină pe tabelă, scor 18-19. Vasluienii au căzut mental, iar Steaua, cu susținerea arbitrilor, a majorat ecartul la șase goluri, scor 21-27, cu cinci minute înainte de final.

S-a terminat 22-29, iar formația vasluiană se poate canaliza de acum pe meciurile cu echipele probabile din play-out, pentru acumulare de puncte.


Leave a Reply

%d bloggers like this: