HC Vaslui-Steaua 26-31 (12-18): Fără importanță!


Vasluiul a lăsat pe planul doi Cupa, cu gândul la campionat, acolo unde obiectivul echipei este menținerea în prima ligă. Bogdan Pralea a avut la dispoziție doar nouă jucători valizi, Vasluiul fiind decimată de accidentări.

Confruntată cu multe probleme medicale, HC Vaslui nu a reușit să facă față Stelei, adversară care a avut obiectivul de a prinde biletele pentru sferturile Cupei României. Vasluienii au contat în startul partidei, când au condus cu scorul de 3-1, după care oaspeții s-au desprins pe tabelă, conducând mai bine de un sfert de oră cu un avans de cinci goluri.

Pauza a adus o diferență liniștitoare în tabăra stelistă, situație ce a adus o oarecare relaxare în debutul părții a doua, când vasluienii au reușit să refacă din handicapul cu șase goluri, aducând echipa la un minus trei, scor 16-19, după doar cinci minute de joc.

Gazdele au ținut aproape până în minutul 53, când Steaua a luat avans de șapte goluri, scor 23-30, diferență ce a contat foarte mult în obținerea victoriei și, implicit, calificarea în faza sferturilor de finală.


Leave a Reply

%d bloggers like this: